Жилищен комплекс Flavia Garden - императорски лукс на брега на морето

Жилищен комплекс Flavia Garden - императорски лукс на брега на морето
Жилищен комплекс Flavia Garden - императорски лукс на брега на морето
Имоти

Бюлетин на "Капитал" с мнения, данни и анализи за развитието на пазара на недвижими имоти в България и по света.

Строителна компания "Конструмакс" е основана през 2007 г. и към момента е водещо име в бранша в град Варна и региона. Има множество реализирани проекти - жилищни и офис сгради, няколко еднофамилни къщи, винарска изба, търговски центрове, инфраструктурни и обекти с обществено предназначение.

Компания "Конструмакс" балансира в хармония съчетанието на комфорт и функционалност, като създава сгради не просто на атрактивни и комуникативни места с впечатляваща архитектура, а такива, които допринасят за нашата икономика и са запомнени със своите дизайн и иновативност.

Към днешна дата "Конструмакс" има изцяло изпълнени 22 обекта с обща разгърната застроена площ над 95 000 кв.м; 90% от обектите, които компанията строи, се продават преди Акт 14. В момента строителната фирма изпълнява 5 обекта с общо РЗП над 40 000 кв.м, един от които е жилищен комплекс Flavia Garden - носител на престижната награда "Иновации в луксозното жилищно строителство".

Когато говорим за условия, които едва ли можете да откриете на пазара, "Конструмакс" не преувеличава в нищо. Комплексът се намира в кк "Св. Константин и Елена" и неслучайно носи името на майката на император Константин - Флавия Елена. Според легендите тя е обичала красивите за окото и душата неща.

Flavia Garden се състои от два входа със съответно 40 и 32 апартамента с площ от 40 кв.м до 400 кв.м. Обслужването е с модерни безшумни 8-местни асансьори със задвижване 1,6 метра в секунда. Апартаментите във Flavia Garden са с 1, 2, 3, 4 спални и едностайни студиа.

Сградата се отличава с това, че предлага големи апартаменти с 3 и 4 спални, които са уникални не само за кк "Св. Константин и Елена", а и за целия регион. Гледката от високите етажи наистина може да ви приравни с римските сенатори и благородници.

Жилищните площи ще са изградени от висококачествени материали, като апартаментите могат да бъдат получени по БДС или до ключ. Стените и таваните на апартаментите във Flavia Garden ще са фино шпакловани и боядисани, с боя в неутрален цвят. До всеки апартамент ще има прекаран природен газ и изграден тръбен път за климатизация. Висококачествена блиндирана врата с многоточково заключване ще се грижи за вашата сигурност и спокойствие. Просторът в стаите е подсилен от височината на таваните и френските прозорци, с четирисезонен 7-камерен алуминиев профил с прекъснат термомост.
Няма да пропуснем и факта, че жилищата на нивото на терена и първия етаж разполагат със собствена градина с красиво аранжирана растителност. За всеки апартамент във Flavia Garden са подсигурени по две паркоместа в подземните нива.

Фасадата на Flavia Garden ще бъде изпълнена с иновативна графитна топлоизолация от ново поколение, от експандиран полистирол 10 см и облицована с естествен камък. Общите части ще бъдат завършени с гранит и парапети по архитектурен проект.

Flavia Garden впечатлява от пръв поглед!

Външният термален басейн позволява да използвате лечебната сила на топлата вода през цялата година. Кк "Св. Константин и Елена" е място, прочуто с балнеохотелите си. Вашето огромно предимство обаче ще бъде възможността да възползвате от тази здравословна терапия 12 месеца в годината.

Комплексът ще е газифициран и ще разполага със зарядни станции за електромобили. Грижата за природата може да има много форми и създателите на Flavia Garden използват всяка възможност да я повишат. Специалното внимание, което се отделя на електромобилите, се дължи на факта, че все повече собственици на превозни средства търсят екологични алтернативи на бензина. Гаражите на комплекса са просторни и окомплектовани с два вида филтрация на въздуха. Това позволява бързото и изключително надеждно абсорбиране на вредните газове от колите.

Ако мислите, че термалният басейн е единственото специално отношение към минералната вода, което се предлага, обърнете внимание на този факт. Комплексът ще разполага с модерна високоефективна система, която се бори с негативното влияние на "твърдата" вода. Минерализацията е едно от имената на здравословното ежедневие. Можете да сте сигурни, че и вашето ще бъде такова.

Просторът, който дават високите 3-метрови тавани, ще донесе онзи допълнителен "въздух", който е причината старите аристократични домове да изглеждат толкова добре. Не мислете повече за липсата на място, апартаментите са истинско бижу, което ще позволи да проявите своя стил в интериора.

Това, което прави Flavia Garden смислено различен комплекс, е ниската месечна такса поддръжка, която е от 0,50€/кв.м без ДДС.

Освен всички изброени удобства на територията на комплекса ще има също детска площадка, фитнес, сауна и парна баня, контролиран достъп с видеонаблюдение, езеро с риби и парк с автентични дървесни видове, сред които огромни зелени борове.

За повече информация може да се свържете с ексклузивните представители на сградата - компания за недвижими имоти "Купи в България" на 052/630 830.

www.construmax.bg

гр. Варна, ул. 'Акад. Андрей Сахаров" №19, офис 1

тел. 052/654 434