🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Какво повече дава КОНТРАКС на своите клиенти като SELECT Circle партньор на FUJITSU

Какво повече дава КОНТРАКС на своите клиенти като SELECT Circle партньор на FUJITSU
Какво повече дава КОНТРАКС на своите клиенти като SELECT Circle партньор на FUJITSU
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Повече от година КОНТРАКС в качеството си на SELECT CIRCLE партньор на Fujitsu оказва пълна техническа подкрепа на своите клиенти, като продължава да доразвива своите компетенции в следните области:

  • Server Sales Professional
  • Storage Sales Senior Professional
  • Hybrid Cloud Pre-Sales Consultant
  • Virtualization Sales Professional
  • Hybrid Cloud Sales Professional
  • Server Pre-Sales Senior Consultant
  • Storage Pre-Sales Consultant
  • Virtualization Pre-Sales Consultant
  • Client Solution Sales Professional
  • Workstation Sales Professional
  • Virtual Client Sales Professional

Приемането на КОНТРАКС в най-високото ниво на партньорство с Fujitsu е благодарение на постоянните усилия на екипа на компанията през последните пет години. Те бяха увенчани и с множество успешно завършени и иновативни проекти в сферата на образованието, държавната администрация, ютилити сектора и много други.

"Днес дългогодишните съвместни усилия с екипа на Fujitsu дават своите плодове и сме безкрайно благодарни на възможността да развием нашето партньорство и в нови посоки. За екипа на КОНТРАКС е изключително важно да работи с надеждни партньори и да развива своите компетентности в крак с най-новите технологични решения в света, каквито Fujitsu разработва, успешно внедрява и реализира със свои значими проекти в България", заяви Николай Йорданов, изпълнителен директор на КОНТРАКС АД.

"Изключително сме щастливи от голямото постижение на КОНТРАКС - нашият SELECT Circle партньор. Доверието и надеждното партньорство са в основата на постигането на високи резултати заедно. Особено в свят на постоянно ускоряващи се промени, за който трябва да бъдем Ready4Digital, както в мисленето, така и в уменията си, за да се приспособяваме бързо. За Fujtsu е от ключово значение да помага на своите SELECT Circle партньори да поддържат най-високо ниво на експертиза. Заедно с КОНТРАКС ще продължим да предоставяме и най-добрите решения за нуждите на клиентите", сподели Ладислав Оренич, Head of Fujitsu Channel Led countries, Fujitsu.

Приносът на КОНТРАКС е изключително важен за постигането на дългосрочни и устойчиви отношения с клиентите на Fujitsu в региона на България и съседните държави, с което допринася и за тяхното технологично развитие.

SELECT CIRCLE партньорството дава възможност на клиентите на Fujitsu да получат най-високо качество на обслужване и поддръжка при изграждане и развитие на техните информационни системи с най-новите продукти в областта на иновативните решения за центрове за данни, изкуствения интелект и HPC.