🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

The Pan-European Executive MBA – международна програма с безценни възможности

Двойна диплома от световно признатите университети – Universiy of York и University of Strasburg

CITY College
CITY College
CITY College
CITY College
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

The Pan-European Executive надгражда и доразвива силните страни на настоящата програма Executive MBA. В допълнение към двойната степен програмата EMBA предлага на своите студенти наистина международно изживяване: три вълнуващи учебни пътувания - в Йорк (Великобритания), Страсбург (Франция) и Солун (Гърция). Нещо повече, лекциите се провеждат от изтъкнати професори и международни академици от Europe Campus CITY College, университета в Йорк, университета в Страсбург, както и от други добре признати университети в световен мащаб и експерти от индустрията със значителен професионален опит. Pan-European Executive MBA е наистина международна програма с безценни възможности за бизнес нетуъркинг и иновативна програма, предназначена за днешните мениджъри и специалисти, които трябва да подобрят своите умения и знания за професионално, кариерно и личностно развитие.

  • Двойна диплома от два от топ световно признатите университети - Universiy of York и University of Strasburg
  • Изтъкнати професори и международни професионалисти, признати в световен мащаб, експерти със значителен професионален опит
  • Акредитация от AMBA и CMI
  • 3 учебни пътувания - Йорк, Страсбург и Солун
  • Обучение през уикендите, веднъж месечно
  • F2F или Blended Mode (online, но с присъствени 3 учебни пътувания).

Проф. Лесли Т. Cамози - MBA програмите ни дават уникалната възможност

Проф. Лесли Т. Cамози е много търсен лектор в областта на организационните промени и управлението. Той е професор и академичен директор на MBA програмата в CITY College и основател на лабораторията за стратегическо управление на хората. Той е член на Асоциацията на MBA (AMBA) и участва в проекти, финансирани от Европейския съюз.

Професор Самози, защо програмата, която предлагате, е уникална?

Мисля, че има редица уникални компоненти в нашата програма. Най-важният е способността на студента да получи двойна степен - както от University of York, така и от University of Strasbourg. Това са два водещи международни университета, които се събраха, за да предложат тази страхотна програма в нашия регион. Нашите студенти имат и възможността да се свържат с колеги от осемте различни държави, където програмата се преподава, както и със студенти, които ще се запишат в новата ни програма.

Какво бихте казали на човек, който се чуди дали сега, през 2021 г., е подходящият момент да се запише вMBAпрограмата?

Мисля, че ако някога е имало време, в което човек да се замисли дали да се запише в MBA програмата - то сега е моментът. Видяхме какво е въздействието на пандемията не само в нашия регион, но и в целия свят. Видяхме в реално време как организациите трябваше да преосмислят начина, по който работят, и да се адаптират към принудителната реалност. MBA програмите ни дават уникалната възможност не само да надградим уменията си, но и да преосмислим начина, по който правим бизнес, и да обмислим вариантите за бъдещето. В бъдеще компаниите ще разполагат с работна сила, която е в състояние да работи от всяка перспектива и да се адаптира бързо към каквито и да било промени в околната среда.

Как бихте коментирали възвръщаемостта на инвестицията отMBAпрограмата в днешно време?

Възвръщаемостта на инвестицията от MBA програмата идва от редица различни фактори. Да, при едни може да се види увеличението на заплатата поради завършване на програмата и ние разполагаме с данни, които подкрепят това. Обаче, ако погледнете възвръщаемостта от гледна точка на създаване на мрежи, разширяването им и получените допълнителните знания, мисля, че те са по-трудни за измерване, но и са също толкова важни. Виждайки хода на пандемията, мисля, че възвръщаемостта на инвестицията ще бъде по-голяма не само от лична гледна точка, но и от обществена.

Повече информация за програмата можете да прочетете тук: york.citycollege.eu/mba_bg

[email protected]

02/961 62 63; 0888 43 57 50