🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

"Гранд хотел и СПА Приморец" - Бургас, е от най-предпочитаните места за бизнес мероприятия

С гъвкави опции и отличен екип елегантният хотел привлича разнообразен микс от конферентни събития

"Гранд хотел и СПА Приморец" - Бургас, е от най-предпочитаните места за бизнес мероприятия
"Гранд хотел и СПА Приморец" - Бургас, е от най-предпочитаните места за бизнес мероприятия
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

В последните години Бургас утвърждава статута си на целогодишна дестинация за конферентни събития. От коктейли, пресконференции и обучения до презентации, семинари и работни срещи за бизнеси от всякакъв мащаб, градът определено има какво да предложи на компаниите. Инфраструктурата, подкрепяща провеждането на подобен тип ивенти, е все по-богата. Целенасочената работа на местната администрация и големите хотелски комплекси доведе до изграждане на богато портфолио обекти и свързани предимства, които освен всичко останало са позиционирани главно на едно място - новия крайморски градски център на Бургас, формиран в района на Морската гара.

Една от най-предпочитаните от бизнеса локации за изнесени събития е "Гранд хотел и СПА Приморец". Елегантният хотел се радва на дългогодишно партньорство с компании от различни браншове, които изграждат устойчива традиция на изнесени събития с място на провеждане единствения 5-звезден бургаски гранд. Неуморната безупречна работа на маркетинг екипа утвърди "Приморец" като доверен партньор за изнесени мероприятия от всякакъв мащаб. Тук бизнесите очаква богат микс гъвкави опции за събития, като залите са с площ до 270 кв.м и в зависимост от разпределението са подходящи за от 10 до 200 души.

Успехът на "Приморец" в бизнес събитията подкрепя и локацията - на първа линия море, с широка златна плажна ивица, разкошна градина, ресторант с изключителна кухня, която не може да бъде намерена другаде в морския град, и шеф-готвач, готов да откликне и на най-нестандартните предпочитания за галавечеря, коктейл, кафе паузи или друго специално събитие. Класният сервиз и изключително високият професионализъм на екипа подкрепят успеха на всяко конферентно събитие със сцена хотела. Настаняването е в елегантни и комфортни стаи и апартаменти, гледките са разкошни панорами парк и море. Допълнително наличните 3 хил. кв.м СПА център 6th Sense и бюти салон SENSE превръщат престоя в истински класно преживяване.

В непосредствена близост до "Приморец" се намира бизнес хотел "ДАС Марина". Той е в модерна, минималистична морска стилистика. Разположен непосредствено до морето в района на Морската гара, това е хотелът с конферентна зала с най-добра гледка в страната. В района на под 5 минути пеша са разположени Международен конгресен център - Бургас, ресторанти и магазини, зони за отдих и разходка, разкошната Морска градина на града. Акумулирането на подобен богат спектър важни за всяко конферентно събитие условия - от оборудвани зали с различен капацитет и опции за настаняване и изхранване до рекреационни обекти, плаж и парк и бърз достъп до центъра на града, главни пътни артерии и близкото летище, превръщат Бургас в истински привлекателна дестинация за бизнеса през всеки сезон.

"Най-успешните събития са присъствените - и се радвам, че календарът ни е зает предимно с подобни ивенти. Организираме и фестивал на изкуствата и сватбено изложение, трансформирайки пространствата на "Приморец". Като изконна част от града за нас са важни не само нашите гости от цял свят и България, но и бургазлии. Каква е формулата на успеха ни ли? Адаптивни сме, креативни, гъвкави. Имаме години опит, работим професионално, грижим се да предоставим най-добрите условия и сме доверен партньор за всяко бизнес събитие от първия до последния детайл - защото контрагентите ни заслужават най-доброто" - обобщава успеха на "Приморец" маркетинг мениджърът на хотела г-жа Петя Караманска.