🗞 Новият брой на Капитал е онлайн >>

Mind to mind е място за иновации, вдъхновение, споделен опит и знания

Катарина Леал Баки - Co-founder и управляващ директор на Mind to Mind

Mind to mind е място за иновации, вдъхновение, споделен опит и знания
Mind to mind е място за иновации, вдъхновение, споделен опит и знания
Бюлетин: Вечерни новини Вечерни новини

Всяка делнична вечер получавате трите най-четени статии от деня, заедно с още три, препоръчани от редакторите на "Капитал"

Какви възможности за събитиен бизнес предоставя вашето място. Има ли новости?

- Пространството Mind to Mind е родено от желанието ни да предложим на компаниите и хората уединено, комфортно и отличително място за срещи извън офиса. Тук екипите са вдъхновени да създават заедно, да бъдат обучавани и да се стремят към общите си цели, насърчавайки иновациите за своя бизнес. В края на работния ден всички могат да се насладят на прекрасния залез и гледка към Витоша. Работим съвместно с кетъринг компании, които ще задоволят всички нужди на клиентите ни за обяд или коктейли.

Кои са предимствата на вашето място в събитийния бизнес, какво ви отличава от конкуренцията?

- Ние разполагаме с градина на покрива, панорамна гледка към Витоша, големи прозорци във всички стаи, както и висококачествено оборудване. Mind to Mind съчетава в себе си както уединение и комфорт, така и непосредствена близост до центъра на София. Концепцията за градината на покрива е вдъхновена от зелените тераси в Югоизточна Европа, а осъществяването й беше подтикнато от задължаващите ковид ограничения, когато дори не можехме да се разходим в парка или планината. Ето защо създадохме уникална градина с 360º гледка към Витоша и града. Архитектурният проект е изпълнен от 7561 architects, а градината е дело на Botanic Lab.

Какво е съотношението на събитията във вашето пространство - на живо, онлайн, хибридни?

- Въпреки че пространството е най-привлекателно за събития на живо, Mind to Mind също е оборудвано и за онлайн събития. Досега сме организирали предимно присъствени събития, както и няколко хибридни.

За какъв тип събития е най-подходящo вашето място?

- Най-предпочитани сме от малки екипи за уъркшопове/семинари/тиймбилдинги, за специални срещи с важни партньори, както и за вдъхновяващи нетуъркинг събития и коктейли. Mind to Мind е място за иновации, вдъхновение, споделен опит и знания.

Разполагаме с капацитет за 30 - 45 души (правостоящи или седнали), салон 45 кв.м с интерактивен тъчскрийн на покрива, втори салон 90 кв.м, стая за срещи 9 кв.м (и двете оборудвани с мултимедия), както и 18 кв.м кухня на долния етаж.

Кои са основните предизвикателства пред вашия бизнес в момента?

- Тъй като сме нови на пазара и с различна концепция от традиционния coworking или хотелски конферентен център, нашето най-голямо предизвикателство е да изградим доверие в новите клиенти и партньори, за да създадем дълготрайни взаимоотношения.

Mind to Mind

София, ул. "Данаил Дечев" 2, жк "Хладилника"

www.mindtomind.bg

[email protected]

0898647177

LinkedIn: ttps://www.linkedin.com/company/mindtomind-rooftopgarden/

Instagram: https://www.instagram.com/mindtomind.bg/

Facebook: https://facebook.com/mindtomind.bg